Skip to main content

Manuals voor de C64

Voor de Commodore 64 zijn er heel veel manuals te vinden. Zeer handig voor als je wat wilt opzoeken. Bij de meeste originele C64 games zat altijd wel een handleiding bijgesloten. De manuals zijn zeer uiteen lopend wat betreft de informatie wat bij het spel was meegeleverd. Op deze pagina kun je alles vinden over de manuals voor C64 games.

Voor de manuals voor hardware kun je het beste de desbetreffende pagina raadplegen. Bij de meeste hardware en randapparatuur kun je de bijbehorende instructie handleiding vinden.

Ontdek hier alle Randapparatuur

 Another visitor. Stay a while…  or stay forever!    

Destroy him, my robots!   

 Another visitor. Stay a while…  or stay forever!    

Destroy him, my robots!   

Manuals voor Commodore 64 Games

Ben je opzoek naar een uitgebreide handleiding collectie van Commodore 64 games? Dan ben je hier op de juiste pagina. Hier vind je oa alles van The Last Ninja, Commando, International Karate, Rambo, Impossible Mission, Boulder Dash en heel veel meer. Download het bestand van 2.7GB met 566 files aan game manuals voor de C64.

Download C64 Game Manuals

Conclusie

Het nostalgische gevoel dat je voor het eerst een origineel Commodore 64 spel had gekocht weten je misschien nog heel goed. Je had een doosje en een cassettebandje en een handleiding van het spel. Je was apentrots en speelde uren lang. Dat gevoel kun je nog eens beleven door al deze manuals te downloaden en te bekijken. Het heeft gewoon iets.

Lees meer over:

"Are you keeping up with the Commodore? Because the Commodore is keeping up with you."