Skip to main content

C64 Trailers

Spelletjes spelen is denk ik wel het meest waar de Commodore 64 voor gebruikt wordt. In de loop der jaren zijn er tal van games uitgebracht waaronder een aantal echt iconische spellen. Hieronder vind je een aantal trailers en longplays van spellen die vrijwel iedereen kent en graag nog wel eens speelt. Ook leuk om te kijken hoe je een spel helemaal uit kunt spelen. Heb je nog geen C64 Games?

Rambo

Rambo First Blood Part II was destijds een heuse hype. De film was net uit en iedereen wilde het spel graag spelen. Bekijk de gameplay en zie hoe je dit spel uit kunt spelen.

Yie Ar Kunf Fu

Dit Kung Fu spel begint al met een mooi muziek intro. Het is Magnetic Fields IV van Jean Michel Jarre. Het spel zelf heeft een leuke gameplay.

Green Beret

Na de wel bekende loader te hebben gehoord komt de main tune van deze game. Deze muziek is geschreven door Martin Galway. Het spel speelt fantastisch en hier kun je goed zoen hoe je dit spel helemaal uit kunt spelen.

The Last Ninja

The Last Ninja serie is denk ik wel het meest bekende van de C64. De muziek, de plaatjes en vooral het spel zelf zijn super. Het spel speelt wel wat moeilijk. Als je het eenmaal onder de knie hebt, dan gaat het prima. Er zijn tal van momenten in het spel dat je echt goed moet uitzoeken wat je precies moet doen om verder te kunnen gaan. En met deze video kun je precies zien hoe je The Last Ninja helemaal uit kunt spelen. Ik heb van dit spel een uitgebreide pagina gemaakt. Kijk daarvoor op The Last Ninja

"Are you keeping up with the Commodore? Because the Commodore is keeping up with you."